Conference

Lucrul cu ceilalți în învațatura lui Gurdjieff

Café Gurdjieff


Lucrul cu ceilalți în învațatura lui Gurdjieff
29 févr. 2020   11:00 AM
Café Gurdjieff
Romania

Lucrul cu ceilalți în învațatura lui Gurdjieff. Viața este învățătorul

În căutarea cunoașterii de sine, spunea Gurdjieff, "... viața omului și condițiile acesteia corespund cu ceea ce este el". Viața ne arată ceva despre noi înșine, doar dacă știm cum să vedem.

Învățătura lui Gurdjieff este una practică. În timp ce poate exista un timp "... pentru meditație, cu ușile și ochii închiși", există și un timp "... pentru a plonja cu ochii larg deschiși în vârtejul vieții" (Henri Tracol- Trezirea omului și practica amintirii de sine)

Numai în viață ni se dezvăluie diverse aspecte ale naturii noastre.

Fără a fi filozofie sau religie, "Cea de-a patra cale" a lui G I Gurdjieff este o cale spirituală de urmat în viață. Poți avea o carieră, familie și relații interpersonale; nu e nevoie să abandonezi sau să renunți la ceva.

Clase de Mișcări (Dansuri sacre), activități practice (grădinărit, artizanat) și grupuri speciale de studiu (sunet / muzică, poezie) ne ajută să punem în legătură căutarea noastră interioară cu realitățile vieții; uneori confruntându-ne cu dificultăți, lene, monotonie - dar în anumite momente fiind activi, prezenți, angajați în ceva și cu posibilitatea de a ne trezi.

***

La următoare întâlnire Café Gurdjieff din Iasi din data de 29 februarie 2020, începând cu ora 11:00, vă aşteptăm să împărtăşim cu voi experiențele noastre legate de lucrul într-un Grup de studiu Gurdjieff.

Toate evenimentele Café Gurdjieff se desfăşoară în cafenele sau în locuri similare, iar participarea este gratuită. Pentru a rezerva unul sau două locuri te rugăm contactează-ne la adresa: cafe@gurdjieff.ro până în data de 25 feb. 2020. Iar noi te vom anunţa locația evenimentului.

Eveniment cu locuri limitate.
Back to the calendar